söndag 11 april 2010

Sista dagen i Paris ...

För den här gången alltså ... Jag måste erkänna att jag blev lite kär i den här staden och vi kommer definitivt att åka tillbaka fler gånger. Vi har ju fortfarande inte klättrat upp i Eiffeltornet eller varit inne i Louvren. Nästa gång tror jag att vi bokar några veckor senare på våren så att vädret hunnit stabiliseras lite. Det enda som drog ner betyget på resan var faktiskt just vädret och förstås, fransmännens uppfattning om vad man kan servera som mat... =)
Sista dagen visade sig Paris från sin bästa sida. Solen sken från en nästan molnfri himmel och värmde oss när vi tog en promenad längs Champs Elyssé.
Andreas ställer sig lydigt och poserar framför kameran. "Här är vi".
Luis Vuitton. Här finns vakter som övervakar alla som går in och ut. Kanske inte så konstigt med tanke på att bara deras kalsonger kostar ca 2000 kr! Vilket meterpris!
Guerlin
Swarovski
På Swarovski snålas det tydligen inte på inredningen ...
Cartier
Andreas är i himlen för en timme.
Som vanligt när vi är på resa verkar det vara tidpunkt för restaureringar. Här putsas Triumfbågen.
Sista kvällen besökte vi jazzklubben på vårt hotell. Ska vara en av Paris främsta, där alla de största artisterna uppträtt (enligt vår guidebok Topp 10 Paris). Vi köpte var sin coca cola för 260 kronor styck och sen somnade Andreas... Väl spenderade pengar.? Nja, det var något jag bara ville ha upplevt i Paris men några jazzentusiaster kommer nog inte någon av oss bli ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar