måndag 6 augusti 2012

Fartfyllt och händelserikt veckoslut


Måndag igen och fortfarande semesterfeeling på jobbet. Efter en hektisk helg är det skönt med lite lugnt tempo idag faktiskt. Det började i fredags med en romantisk middag hemma. Lukas var med farmor och farfar och testade att sova över för första gången, medan vi efter maten gick ner till Tjackas konsertfest. Trots blixtar och dunder på himlen blev det en toppenkväll som höll på till långt in på natten, med skön musikunderhållning och många kära återseenden med gamla vänner och även en del nya bekantskaper.

På lördagen åkte vi ner till Hälsingland för Wilmas namnkalas. Det blev en jättemysig dag och jag har fotograferat i mängder. Tyvärr har ju vår dator lagt av för ett tag sen, så jag får visa de bilderna vid ett annat tillfälle...

Söndag morgon gjorde vi ett ryck hemma och gick igenom hela lägenheten ett rum i taget för en välbehövlig städgenomgång. Till lunch fick vi sedan långväga besök av vänner på genomresa. Det blev en snabb visit innan de hastade vidare längs vägen och vi åkte istället ut till Vindhem för familjemiddag. Perfekt avslutning på en härligt händelserik helg.

1 kommentar:

  1. Tusen tack för att du sprang runt med kameran.
    Ska bli spännande att få se bilderna sedan! :)

    SvaraRadera